Urządzenia i Akcesoria
Espresso tonic
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
200 g kostek lodu
-
50 - 60 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
-
500 - 600 g toniku
-
240 g espresso, zaparzonego ostudzonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
20.5 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
281.5 kJ /
67.3 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE NAPOJE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kawior z pieczarek
30 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Czekoladowy grog z pomarańczą
10 min
Wytrawne racuszki z oscypkiem z galaretką z suszonej żurawiny
50 min
Schiacciata z wędzonym łososiem i cebulą
2 godz. 15 min
Piwo imbirowe
25 godz. 30 min
Syrop cukrowy
12 godz. 20 min
Pisco sour
10 min
Gin Fizz
20 min
Napar imbirowy
20 min
Herbata mrożona
1 godz. 20 min
Rozgrzewający napar grejpfrutowy
15 min